14 Οκτ 2007

MILO Z- Principal, 13/10/07

Ωραίο live το χθεσινό -για να μην ξεχνιόμαστε με τα Βερολίνα μόνο, έχουμε και συναυλιακή ενημέρωση! Και πάλι, ο Milo με τα τσακάλια τους μουσικούς που τον πλαισιώνουν και όλοι μαζί αποτελούν ένα σφιχτοδεμένο σύνολο, μας χάρισαν μία πολύ κεφάτη και μελωδική βραδιά. Και να φανταστείτε, η παρέα μου δεν ήταν και ιδιαίτερα fan του είδους (έως απειροελάχιστα!)και πάραυτα το απόλαυσε, κουνήθηκε, χαμογέλασε με τα σκέρτσα του Milo και θα παρέμενε μέχρι τέλους αν δεν ήταν η ρημάδα η κούραση στη μέση... Εγώ πάλι τί να πω; πριν καναδυό χρόνια που τους είχα πρωτοακούσει ζωντανά, είπα "αυτοί είναι διαβασμένοι μουσικοί αλλά και πραγματικοί διασκεδαστές!". Και φυσικά, το επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά. Μόνο ένα μικρό δείγμα μπορώ να σας δώσω, αλλά είναι αρκετά ενδεικτικό του τί κλίμα υπήρχε χθες εκεί. Και το επόμενο Σάββατο θα είναι και πάλι εκεί, για όσους τους έχασαν αυτό και δε θέλουν να το ξαναπάθουν!!! Πηγαίνετε και πατήστε στο "Λλλλλινκ"! για φωτό και videάκι. Άντε τα χρυσά μου!!!!

4 σχόλια:

  1. Φιλενάδα,εφόσον κάνεις moderation στα σχόλια,ανέβασε και κάποια κάποτε....Φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νιε, νιε... ανέβασα μόλις! Δεν μπαίνω κάθε μέρα Πάνο, τι να κάνω... Πάντως τώρα δε θα χάνομαι έτσι, τζάμπα έβαλα το ADSL? ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Yes .. all I need is Love.
    Smile from Italy .. nice Blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Grazie Paolo for your comment... I'm really sorry to have most of my passages in Greek, maybe I should reconsider! But you can share the photos and the few videos with us! Benvenuto! (I don't know any Italian, don't misunderstand me!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή